Ofertă cursuri de formare pentru profesori[1]

Adresăm această invitație cadrelor didactice și tuturor celor interesați să participe la cursurile organizate de Asociația „Verum” A.V.I.A. Cursurile sunt susținute de personal calificat cu experiență atât în mediul universitar cât și în mediul preuniversitar. Cursurile corespund specialității formatorilor, experienței acestora și contribuțiilor inovative aduse în domeniul didactic.

Prin participarea la curs se asigură suportul necesar documentării (cursuri, fișe de lucru, instrumente necesare portofoliului final, auxiliare etc. ) și materiale necesare desfășurării cursului (mapă, pix, contracte, fișe etc).

Vor fi eliberate diplome și adeverințe cu precizarea numărului de ore al cursului, adeverințe necesare acordării punctajelor, în funcție de fiecare etapă de mobilitate. Prin cursuri ne propunem formarea competențelor cheie pentru educația digitală, respectiv învățarea în mediul virtual .

Pentru perioada următoare propunem cursurile:

Provocările și oportunitățile educației digitale (POED) – 30 h/90 lei

Evaluarea în mediul online (EMO) – 35 h/100 lei

Efectele școlii online pentru „generația digitală” (EȘOGD) –  42 h/120

Repere pentru învățarea online: căutarea și alegerea informațiilor  (RIOCAI) – 56h/150 lei

N.B. În funcție de numărul de persoane și cursurile pentru care au optat putem face oferte personalizate, cu prețuri negociabile.

Cursurile se vor organiza în  săli special amenajate, în unități de învățământ sau de cultură, în funcție de cerere, existând și posiblitatea de a fi desfășurate online.

Așadar, la un  minim de 12  persoane formatorii se pot deplasa în orașul, respectiv unitatea de care aparțineți dumneavoastră.

Programul de instruire va fi, de obicei, în zilele sâmbătă-duminică sau în alte zile, în funcție de grupă și disponibilitatea ambelor părți.

Cursurile se înscriu în oferta de formare a Asociației „Verum” A.V.I.A., înregistrată cu numărul de dosar 1450/297/2015, nr. 3/10.08.2015, activitățile principale desfășurate fiind sub codurile CAEN: 8559 – Alte forme de învățământ n.c.a și 8560 – Activități de servicii suport pentru învățământ.

Atașăm doritorilor o cerere de înscriere la curs!

Pentru informații suplimentare și stabilirea detaliilor privind organizarea cursurilor, a plății etc. ne puteți contacta la 0757/497764 sau verum.avia@gmail.com.

Pentru alte cursuri, workshopuri sau activități educative ne puteți contacta și on-line: https://ongverum.ro/ sau direct la link-ul de contact: https://ongverum.ro/contact/

Cu aleasă considerație,

Asociația „Verum” – A.V.I.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *