Fii AJUTOR pentru Moș Crăciun!

Moș Crăciun vine în Dallas!

            Asociația Verum (AVIA) vine în ajutorul copiilor din mediile defavorizate prin Campania „Fii AJUTOR pentru Moș Crăciun!”. Anul acesta ne propunem ca Moș Crăciun să ajungă în cartierul Dallas, unde Moșul  nu ar putea ajunge. Prin campania de anul acesta „Moș Crăciun vine în Dallas” ne propunem să strângem donații pentru copiii care au ajuns să creadă că sărăcia este un mod de a trăi, cu toate că stau la un pas de lumea altfel, de dincolo de Bahlui. Împreună, sigur, le facem un Crăciun mai fericit!

            Anul acesta, în afară de cadouri, vrem să-l ajutăm pe Moș Crăciun să ducă și tablete copiilor care nu au mai putut să participe la Școală, la orele online, din cauza posibilităților materiale.

            Cei care vor să fie ajutorul lui Moș Crăciun pentru acești copii și să le dea bucuria magiei în sufletele, îi rugăm să ofere donații care pot consta în produse de îmbrăcăminte, alimente neperisabile, jucării, rechizite,  produse igienico-sanitare sau donații în bani pentru susținerea campaniei în contul (BCR) deschis pe numele: Asociația „Verum” pentru Interdisiciplinaritate și Alternative (A.V.I.A.) – RO91RNCB0178148374840001 sau direct pe site-ul: https://ongverum.ro, la „butonul” DONATE, unde veți fi redirecționați către pay pal, unde puteți alege suma pe care vreți să o donați.

            Toate donațiile vor fi colectate în perioada 14-21 decembrie 2020, în funcție de datele stabilite împreună cu donatorii. Coletul de donație va fi însoțit de un bilet cu natura donației (produse alimentare, rechizite etc. sau vârsta și genul copilului pentru care s-ar potrivi articolele de îmbrăcăminte).

            Persoanele care vor să fie voluntari în cadrul campaniei, pentru sortarea, promovarea și distribuirea darurilor sunt rugați să completeze formularul de pe siteul Asociației sau să ne contacteze direct prin mail la verum.avia@gmail.com. Cadourile vor fi distribuite în zilele de 23 și 24 decembrie.

Fii AJUTOR pentru Moș Crăciun!

Website: https://ongverum.ro – rubrica: susține o cauză

Facebook: https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-Verum-AVIA-407455799464983

Eveniment: 

Date contact: verum.avia@gmail.com; Pagina de Facebook sau  https://ongverum.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *